ابداع دستگاهی برای طعم دار کردن غذاهای بی مزه | تغذیه سالم

ایجاد دستگاهی واسه طعم دار کردن غذاهای بی مزه

محققان دانشگاه لندن یه دستگاه جدید ارائه کردن که غذاهای کم شیرین رو شیرین تر نشون میده و رژیمای غذایی رو واسه دارندگان اونا راحت تر می کنه.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ، این ایجاد موسوم به “Taste Buddy” یه جریان الکتریکی سطح پائین رو به غدد بزاقی وارد می کنه تا دهن طعمای شیرین یا شور رو حتی در صورت نبود شکر و نمک دریافت کنه.

به گزارش تلگراف، این دستگاه در آخر می تونه واسه استفاده در وسایل روزمره مانند قاشق و چنگال، فنجون و قوطی مهندسی شه و محققان الان نمونه اولیه ای از یه قاشق رو طراحی کردن.

اونا مدعی هستن که با بهبود بیشتر این ایجاد، در آینده میشه از اون واسه تغییر طعم غذا به مزه دلخواه استفاده کرد و مثلا سبزیجات رو با طعم شکلات به خورد کودکان داد.

در این ایجاد از واکنشای شیمیایی دهن در زمان خوردن سوءاستفاده شده. طعمای شور و شیرین وقتی که گیرنده های طعم روی زبون، عکس العمل بین بزاق و اسیدیته هیدروژن یا سدیم رو درک می کنه، تشخیص داده می شن.

محققان با به کار گیری تحریک برقی تونستن فرکانسی رو پیدا کنن که بطور مصنوعی این عکس العمل رو تقلید می کرد.

واسه طعمای شیرین یه کانال به نام TRPM5 هست که به دما حساسه، از این رو وقتی که غذا داغ تره، طعم شیرینی اون بیشتر حس می شه. دستگاه جدید واسه تقلید از طعمای شیرین تر، دمای زبون رو به سرعت از ۲۵ درجه سانتیگراد به ۴۰ درجه سانتیگراد میرسونه.

سلامت نیوز

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *