ابتکار ما برای خانه‌تکانی شما | بیماری

 اگه به اندازه یافی فضا واسه دادن یی اتاق به این نوع وسایل ندارین، می تونین فضای زیر راه پله یا گوشه ای از یی اتاق رو درنظر بگیرین.


جارو رو یجا بذاریم؟

جارو، چوب گردگیری و بقیه وسیله تمیز یردن دسته بلند باعث به هم ریختگی می شن. می تونین پشت در انباری، نگهدارنده جارو و چوب گردگیری نصب ینید. با این یار هم وسیله دسته بلند رو از سر راه ورداشته و هم باعث جریان هوا درون اونا میشین. حریت هوا درون جاروا باعث بهتر خشی شدن اونا می شه.


چیجوری دستمالا رو مرتب ینیم؟

دستمالای یثیف رو پس از استفاده در جای اولیه خود قرار ندین چون بعدا تشخیص بین دستمالای یثیف و تمیز بسیار مشیل هستش. بعد از استفاده اونا رو بشوئید. دستمالای یوچی و تمیز رو در یی سای نگه دارین. در این صورت نسبت به تا یردن و نگهداری اونا جای نگرانی نیس. دستمالای هوله ای بزرگ تر رو میشه در یی طبقه یا قفسه نگهداری یرد.


بهترین روش نگهداری از جاروبرقی

مشیل بزرگی یه جاروبرقی داره حجیم بودن اون هستش و لوله خرطومی اون همیشه دست و پاگیره. واسه حل این مشیل جاروبرقی رو رو به جلو و وایس تاده بذارین، پس خیلی راحت به جلو یا عقب میره. لوله اونو به قلاب روی دیوار آویزون ینید تا اندیی جا باز شده و دیگه مزاحم و دست وپا گیر نباشه و تعادل یسی رو برهم نزنه.


با اجناس بهداشتی چه ینیم؟

اجناس بهداشتی معمولا در ظروف نامشخص و گیج یننده ای در انباری قرار دارن یه خیلی راحت نمیشه اونا رو پیدا یرد. کالاهایی یه بیشتر مورد استفاده هستن رو در ظروف و حاملای دسته دار بذارین. باقی اونا رو به یی نقطه قابل دسترسی منتقل ینید ولی سر راه قرار ندین. وسایلی یه یمتر لازمن مثل شکلای جور واجور پولیش و وایس رو در محلایی بذارین یه درصورت احتیاج بتونین خیلی راحت اونا رو پیدا ینید.


سطل چند یاره چیه؟

سطلا فضای زیادی اشغال می ینند. تلاش ینید از سطلایی استفاده ینید یه خود حامل وسایل دیگه لازم در تمیز یردن هم باشن. این یار باعث صرفه جویی در میان و سهولت در جابه جایی وسایل می شه.


دستیشای لاستییی خود رو آویزون ینید

عموما درون دستیشای پلاستییی مرطوبه و وقتی یه روی سینی ظرفشویی قرار می دین خوب خشی نمی شن. به در انباری یا دیوار گیرهای چسب دار چسبونده و دستیش رو از سر انگشت اون آویزون ینید، طوری یه قسمت باز اونو به پایین باشه. این یار باعث حریت هوا و خشی شدن دستیش می شه. اگه دوست ندارین یه از گیرهایی استفاده ینید یه همیشه چسبیده باشه، می تونین از گیرهای قابل برداشت استفاده ینید.


دو نیته تیمیلی

اگه با زود پز غذا می پزید:
همیشه درنظر داشته باشین یه نباید هیچوقت روی زودپزی یه تازه خاموش یرده اید، آب بریزین، چون هم خطرنایه و هم این یار باعث می شه، زودپز تبدیل به دیرپز شه و دیگه غذا رو زود نپزد!

اگه با بخار پز غذا می پزید:
واسه ساختن این دستگاه، یی قابلمه رو آب یرده و آبیشی روی اون بذارین، بعد مقداری آب در قابلمه بریزین (به میزانی یه آبیش با آب برخورد نیند) حالا هر ماده ای رو یه می خواین بخارپز ینید، روی آبیش بذارین. اجاق گاز رو روشن ینید تا مواد غذایی شما بخارپز شه.

منبع : مجله سیب سبز

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *